داخلیشماره 43گزارشگندم

تولید صنعتی حشرات، آینده ی تغذیه انسان و حیوان

مهندس جواد کمالی، ریاست فروش بولر

مهندس جواد کمالی، ریاست فروش بولر تصریح کرد: شرکت بولر از ۸ سال پیش تا کنون مشغول به تحقیقات گسترده در زمینه تکنولوژی تولید حشرات به منظور تامین غذای طیور، آبزیان، حیوانات خانگی و در آینده ای نزدی  دام و انسان بوده است و از ۳ سال پیش تاکنون شروع به ارائه راه حل های صنعتی به منظور تولید حشرات در مقیاس صنعتی کرده است. بن مایه ایجاد و توسعه بخش حشرات در شرکت بولر پاسخگویی به چالش های مربوط به تامین غذای انسان و حیوان (که در نهایت به مصرف بشر می رسد) و چالش های زیست محیطی است که بشر در آینده نزدیک با آنها دست به گریبان خواهد بود.

هدر رفت سالانه 1/3میلیارد تن غذا در دنیا

به گفته وی در حال حاضر بشر در حال استفاده از ۸۵ درصد از اراضی قابل کشت بر روی کره زمین است که متاسفانه ۳۰ درصد از غذای تولید شده در سطح جهان نیز در فرآیند تولید و مصرف هدر می رود ( 3/1میلیارد تن در سال). نکته مهم تر آنکه ۹۵ درصد از این پسماند غذایی دفن شده و بازیافت نمی شود. همچنین هم اکنون در هر۳۰ ثانیه یک کودک زیر ۵ سال به دلیل گرسنگی حاد و یا بیماری های ناشی از گرسنگی در سطح دنیا جان می بازد. بازگرداندن این حجم عظیم از پسماند غذایی به چرخه تولید کمک شایانی به حل مشکلات مربوط به تامین غذای انسان خواهد کرد.

کمالی تصریح کرد: شرکت بولر با راه حل صنعتی تولید حشرات، حجم گسترده پسماند غذایی موجود را در هر نقطه از کره زمین به صورت محلی به چرخه تولید بازگردانده و آن را به محصولات نهایی با ارزش بالا تبدیل می کند. به عبارتی دیگر در فرآیند پیشرفته بولر پسماند غذایی به سه محصول نهایی با ارزش بالای پروتئین، لیپید و کود تبدیل می شود. شایان ذکر است که پروتئین و لیپید استحصالی به مصرف طیور، آبزیان، حیوانات خانگی (در آینده نزدیک دام و انسان) خواهد رسید. لیپید استحصالی همچنین در صنایع تولید محصولات شوینده و آرایشی بهداشتی قابل استفاده می باشد.

تولید صنعتی حشرات، آینده ی تغذیه انسان و حیوان

وی در پایان به مزایای تولید حشرات اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه پسماند غذایی بشر در تمام نقاط سطح کره زمین در حال ایجاد است، پس تولید حشرات برخلاف بسیاری از محصولات کشاورزی و پروتئینی دیگر، بصورت محلی و در بسیاری از نقاط قابل انجام می باشد. همچنین تولید حشرات به عنوان یک منبع پروتئینی اثرات زیست محیطی به مراتب کمتری در مقایسه با منابع پروتئینی در حال تولید دیگر دارد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا