داخلیدنیای دیجیتالشماره 38غلاتگفتگوگندم

رسالت آرادو؛ تسهیل در فرآیندهای خرید بدون واسطه با ایجاد بازارهای مجازی پویا

مدیرعامل شرکت استارت آپی آرادو

سامانه استارت آپی آرادو با هدف ایجاد بستری جهت ارائه خدمات حوزه کشاورزی در قالب یک پلتفرم جامع و هوشمند آغاز به فعالیت نموده است. فعالیت تیم آرادو متشکل از متخصصین حوزه کشاورزی، فروش و بازاریابی و فناوری اطلاعات هست از اواخر دی ماه 96 با رویکرد ایجاد شهرک کشاورزی شروع شد.

اما با انجام تحقیقات اولیه دریافتند که با توجه به سنتی بودن صنععت کشاورزی کشور، ابتدا باید با استفاده از فناوری های در دسترس زمینه برای دسترسی به فعالیت حوزه کشاورزی به خصوص کشاورزان را فراهم شود که بدین ترتیب ایده سامانه آرادو متولد شد.

عرفان میرطالبی، مدیرعامل شرکت آرادو در تشریح عملکرد این استارت آپ، بیان داشت: آرادو در تلاش است تا خدمات مورد نظر فعالان حوزه کشاورزی را به صورت یکجا و در کنار هم ارائه دهد تا هر کاربر به راحتی و با اطمینان بیشتر به دریافت یا عرضه خدمات بپردازد. این خدمات شامل خدمات فروش و بازاریابی محصولات، عرضه و تامین نهاده ها، تامین نیروی کار متخصص و اجاره و خرید تجهیزات و ماشین آلات است.

همکاری با 10 نماینده در سراسر کشور برای ارتباط مستقیم با آرادو

وی در ادامه در خصوص دستاوردهای این استارت آپ در طول دوره فعالیت خود، اذعان داشت: آرادو پس از گذر از فراز و نشیب های بسیار در اواخر اسفند 97 به صورت پایلوت وارد بازار شد.

تا پایان خرداد 98 موفق به معرفی سامانه به بیش از1500 کشاورز، جذب 300 شرکت و کارخانه خریدار محصولات، 400 کارشناس کشاورزی و حدود 700 واحد ارائه کننده خدمات شود. هم اکنون نیز 10 نماینده در سراسر کشور جهت هماهنگی های لازم با آرادو همکاری می نمایند.

میرطالبی در خصوص برنامه های آتی این شرکت، خاطرنشان کرد: توسعه شبکه ارتباطی بهره برداران، ایجاد بازارهای مجازی پویا و رقابتی جهت تسهیل در فرآیندهای خرید و بدون واسطه، مشارکت و سرمایه گذاری در بخش های مختلف  و با پتانسیل سوددهی بالا، توسعه درآمد زایی پایدار بخش روستایی از جمله مهمترین اهداف آرادو به شمار می روند.

وی با بیان اینکه عدم وجود اطلاعات به روز و صحیح از صنعت کشاورزی مهم ترین چالش فعالیت استارت آپ های حوزه کشاورزی است، گفت: بخشی از این اطلاعات لازم در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است که به صورت انحصاری در اختیار گرفته شده و اجازه دسترسی به عموم داده نمی شود.

از این جهت هر استارتاپی که در حوزه کشاورزی قصد ارائه خدمات داشته باشد با مشکل دسترسی به کشاورزان در پراکندگی گسترده کشور روبرو خواهد شد و از آن طرف مخاطبان نیز عملا از این خدمات که بسیاری از آنها راهکار عبور از بحران اقتصادی یا چالش های صنعت کشاورزی هستند، بی اطلاع و بی بهره خواهند ماند.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا