داخلیدنیای دیجیتالشماره30گفتگوگفتگوی ویژه

بیت کوین و ارزهای دیجیتال اقتصاد آینده جهان را در سیطره دارد

 

تجارت با ارزهای دیجیتالی آزاد میانبری در اقتصاد تحریمی

بیت کوین و ارزهای دیجیتال اقتصاد آینده جهان را در سیطره دارد! ارز رمز   Cryptocurrencyنوعی پول الکترونیک است که در عصر ارتباطات برای امنیت اطلاعات و انتقال پول، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع ارزهای رمزنگاری شده با هدف امنیت بیشتر، حذف واسطه‌ها و ناشناس بودن طراحی شده‌اند. همچنین ارز رمزها از فناوری

غیرمتمرکز استفاده می‌کنند که به کاربران امکان پرداخت امن و ذخیره پول را بدون نیاز به ثبت‌نام یا استفاده از بانک‌ها و سازمان‌های واسطه می‌دهند.

مهندس حمیدرضا آقایی، مدیرعامل شرکت فراسا و مؤسس کانال مجازی بانک اطلاعات ارزهای دیجیتال، کارشناس ارشد MBA با گرایش فناوری در این خصوص به بیان اطلاعات جالبی پرداخته است.

cryptocurrency از بزرگترین اختراعات 500 سال اخیر است

مهندس آقایی با اشاره به این که فعالیت cryptocurrency از بزرگترین اختراعات 500 سال اخیر است، گفت: فعالیت ارزهای دیجیتال یا همان کریپتوکارنسی در بستر بلاک‌چین(یک نوع سیستم ثبت اطلاعات و گزارش) پیرامون تغییر صنعت و تراکنش‌های مالی جهان ایجاد شده است.

وی با بیان این که بیت‌کوین به‌عنوان اولین ارز دیجیتال و پادشاه دنیای ارزهای دیجیتال در سال 2009 ایجاد شده است، افزود: با وجود گذشت 10 سال از فعالیت بیت‌کوین، ارزش آن یک میلیون برابر شده است که این امر نشان از ارزش و اهمیت آن در جوامع بشری دارد.

اقتصاد آزاد و رفع انحصار اقتصادی ارمغان دنیای بیت کوین

آقایی در خصوص عملکرد کریپتوکارنسی در بستر بلاک‌چین بیان کرد: بنیان ساخت ارزهای رمزنگاری شده بر اساس حذف واسطه‌ها و عدم تمرکزگرایی است تا از این طریق قدرت و انحصار اقتصادی را از میان ببرد و اقتصاد آزاد را مطرح کند. لذا با این وضعیت بلاک‌چین دنیا را تغییر می‌دهد و کریپتو کارنسی صنعت مالی آینده را به خود اختصاص می‌دهد.

مدیرعامل شرکت فراسا با اشاره به اینکه مدتی پیش ارزش بیت‌کوین در تمام نقاط جهان سقوط کرد، افزود: با شروع افزایش نرخ دلار از چهار ماه پیش در کشور و قیمت‌گذاری بیت‌کوین با دلار، ارزش بیت کوین در ایران نه تنها کاهش نداشت بلکه از 60 ملیون تومان به  مبلغ 100 میلیون تومان در حال حاضر افزایش یافته است.

ممنوعیت خرید و فروش رسمی ارزهای دیجیتالی برای چهار ارگان ایران

این فعال اقتصادی با بیان این که متاسفانه تاکنون قانون‌گذاری در حیطه ارزهای دیجیتال در کشور صورت نگرفته است و خرید و فروش این ارزها از سوی چهار ارگان بانک، بورس، صرافی‌ و موسسات مالی ممنوع شده است، گفت: اخیرا دولت سیستم ماینینگ (استخراج ارزهای رمزنگار) را به رسمیت شناخته است و صاحبان کسب و کار برای درآمدزایی بیشتر خود میتوانند این سیستم را راه‌اندازی کنند. در همین راستا شهروندان برای خرید ارزهای دیجیتال باید حتما به سایت‌ها و افراد معتبر مراجعه کنند.

آیا بیت کوین شبکه ای هرمی است؟

مهندس آقایی در ادامه در خصوص تفکرات اشتباهی که در خصوص تجارت ارزها وجود دارد صحبت کرد و گفت: بحث کلاه‌برداری، هرمی بودن و پول‌شویی از تفکرات اشتباه درباره کریپتوکارنسی در جامعه ایران است. در حالی که به مراتب در ارزهای سنتی مانند دلار پول‌شویی بیشتری صورت می‌گیرد و کلاهبرداری در بستر اینترنت نیز گسترده‌تر از بستر بلاک‌چین که بر پایه اعتماد شکل گرفته است، می‌باشد. لذا بحث هرمی بودن(گلدکوییست) این موضوع نیز از این جهت که بيت‌كوين يك موضوع جهان‌شمول است و شخصی پشتیبان آن نیست، قابل توجیه نخواهد بود.

ارزهای دیجیتال روزنه ای جدید در دنیای تحریم

وی در خاتمه با تأکید بر اثرات استفاده تخصصی از ارزهای دیجیتال برای مقابله با تحریم‌ها گفت: در دنیای ارتباطات و اینترنت بهره‌گیری از ارزهای دیجیتال می تواند از لحاظ اقتصادی، درآمدی و کاربردی بسیار مؤثر باشد.

مهندس آقایی در پایان خاطرنشان کرد: اخيراً كلاه برداري‌هايي برای بدنامی تکنولوژی ارزهای دیجیتال به روش شرکت‌های هرمی ایجاد شده است. به گونه‌ای که به عوام و زير مجموعه‌هاي خود می‌گویند که با عضوگيري در رابطه با توليد(ماينينگ) ارزهاي ديجيتال، افراد قادر هستند که از طریق سيستم‌ كامپيوتر معمولي خود كسب درآمد كنند که این موضوع کذب مطلق است؛ زیرا زماني كه افراد شروع به عضوگيري براي زير مجموعه‌هاي خود می‌کنند، يك كد رفرال يا لينك نصب ارسال می‌کنند تا از اين كد براي خود و فرد بالاسری سود کسب کنند. لذا با اعمال روش ماينينگ، فقط سرشاخه، با استفاده از قدرت تمام دستگاه‌هاي زيرمجموعه‌هاي خود به سود خواهد رسيد و باقی زيرشاخه‌ها نهايتاً در ماه 50 هزار تومان درآمد کسب کنند که اميدواريم پليس فتا با حضور بیشتر در فضای ارزهای دیجیتال از عوام فريبي و کلاه‌برداری‌ این حوزه جلوگیری کنند.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا