معرفی تکنولوژی های خاص صنعت آرد تولیدی شرکت آورتین
شرکت آورتین در سال 1371با هدف طراحی، ساخت ماشین آلات و تجهیزات آرد سازی، سیلوهای ذخیره غلات، خوراک دام و طیور، مالت سازی و هرگونه پروسس غلات تأسیس شده است که توانسته تاکنون موفق به اجرای پروژههای متنوعی در اقصی نقاط کشور شود.
این شرکت با سابقهای درخشان، یکی از تولیدکنندگان توانمند ماشین آلات صنعتی بوده و عضو انجمن صنفی کارفرمایی ماشینسازان صنایع غذایی ایران است. در این شماره به گفتگو با مهندس سید مهدی میرعشقی، رئیس هیئت مدیره شرکت آورتین پرداخته ایم که در ادامه می خوانید؛
رئیس هیئت مدیره شرکت آورتین با اشاره به اینکه از مهمترین وجوه تمایز شرکت آورتین تولید ماشین آلات با تکنولوژی روز، مطابق استانداردهای جهانی بر اساس نیاز مشتری و تمرکز بر مطالعات R&D است.
وی در این خصوص گفت: این شرکت توانسته با بهره گیری از رضایت مشتریان و ارائه خدمات پس از فروش مناسب، در طی سالهای متمادی سبد محصولات خود را ارتقاء داده و بخش اعظم نیازهای بازار داخلی را تامین کند. لازم به ذکر است ماشین آلات تولید شده توسط این شرکت مورد تایید ارگان های دولتی نیز قرار دارد.
تعداد پروژه هایی که این شرکت در خصوص طراحی، ساخت و نصب و راه اندازی کارخانجات آرد سازی اجرا نموده است نزدیک به 62 عدد شده است.
ساخت الک و جاروی کف سیلو متناسب با نیاز مشتریان
رئیس هیئت مدیره شرکت آورتین به برخی از ماشین آلات خاص تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: الکهای ساخت شرکت آورتین در انواع 6 و 8 کاناله و تعداد 22 تا 30 طبقه در هر کانال بر اساس دیاگرام درخواستی و ابعاد و اندازههای مورد نیاز مشتری قابل ارائه میباشند.
بازدهی و کارآمد بالای این الکها به لحاظ طراحی صحیح، ساختار محکم بدنه و دیاگرام و توری آنها مناسب با انواع آرد تولیدی قابل تضمین است. تعداد 55 دستگاه از این الک های فلزی از سال 1374 تولید و تاکنون نیز آنها در حال بهره برداری در کارخانجات آرد سازی می باشند.
همچنین ساخت و نوسازی بدنه الک های شکسته سایر سازندگان موجود در کارخانجات آردسازی نیز در حیطه خدمات این شرکت قرار دارد.
مهندس میرعشقی در ادامه افزود: جاروی کف روب سیلو جهت سیلوهای عمودی بتنی یا فلزی با کف تخت تا قطر 26متر و ظرفیت 100 الی 120 تن در ساعت که مجهز به سیستم جلوبرنده چهار چرخ با امکان کنترل حرکت رفت و برگشت، افزایش و کاهش نیروهای عمودی و دارا بودن موتور و گیریبکس مستقل است از دیگر تجهیزات این شرکت است که با سایر پارامترهای متناسب با نیاز مشتری طراحی میشوند.
سیستم جلو برنده فوق با قدرت موتور بالا، توانایی چرخش جارو حول مرکز سیلو را داشته و سیستم مارپیچی مربوطه، غلات باقیمانده در سیلو را به سمت خروجی مرکزی منتقل میکند.
ساخت انواع نقاله های انتقال مواد توسط شرکت آورتین
رئیس هیئت مدیره شرکت آورتین خاطر نشان کرد: باتوجه به اینکه انواع انتقال دهنده مکانیکی و نیوماتیکی بخش جداییناپذیر فرآیندهایی مانند تولید، استخراج، فرآوری و … در کارخانجات صنعتی بوده و در حقیقت نقش بسیار مهمی در کارخانجات صنعتی ایفا میکنند.
شرکت آورتین با بهره گیری از دانش روز، استفاده از استاندارهای مرتبط و همچنین نیاز بازار و مشتریان توانسته انواع تجهیزات انتقال غلات تا ظرفیت ۴۰۰ تن در ساعت را طراحی، تولید و عرضه کند.
نقالههای مکانیکی ساخت این شرکت شامل انواع نقالههای تسمهای(Belt Conveyors)، نقالههای مارپیچی (Screw Conveyor)، نقالههای قاشقکی (Bucket Elevator) و نقالههای زنجیری (Chain Conveyors) است.
تعداد پروژه هایی که این شرکت در خصوص سیستم انتقال مواد سیلوهای بخشهای دولتی و خصوصی تا کنون اجرا نموده است بیش از 38 عدد شده است.
وی یادآور شد: همچنین شرکت آورتین بر اساس درخواست مشتری و اطلاعات فنی پروژه های مربوطه، اقدام به طراحی و ساخت انواع مختلف فیلتر جت از نظر شکل، سایز و تعداد کیسه ها برای مصارف صنعتی متفاوت می کند.
دامنه تولیدات این شرکت انواع فیلترها به تعداد 4 الی 180 کیسه به طولهای 1 الی 3متر با سطح فیلتراسیون 2 الی 200 متر مربع است که قادر به تمیز کردن هوای آلوده به حجم 100 الی 72000 متر مکعب بر ساعت با راندمان بالای 99 درصد می باشد.
شرکت آورتین موفق به بومی سازی تجهیزات مالت سازی در ایران شد
مهندس میرعشقی با بیان اینکه این شرکت با استفاده از توانائی داخلی توانسته است، طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات مالت سازی را برای اولین بار در ایران بومی سازی کند، در پایان افزود: تعهد مدیران و متخصصان شرکت در مقابل مشتریان و ارائه محصولات با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت، مسیر همکاری دراز مدت این شرکت را با کارخانجات مربوطه هموار کرده است.
این سازمان با استقرار سیستم مدیریت کیفیت و اخذ گواهینامه های ISO9001 و ISO2000 از کشور آلمان، گامی مهم در جهت اهداف خویش