لزوم وجود سیستم های حمل و نقل با سابقه برای حمل آردهای یارانه ای
مدیرعامل کارخانه آرد روشن یزد:
دغدغه و نگرانی آسیابانان طی چند سال اخیر و به ویژه سال جاری به دلیل فاصله قیمتی میان آرد صنعتی و خبازی بیش از گذشته شده است. در این میان فارغ از اهمیت موضوع آزادسازی واقعی و کامل صنعت آرد کشور، درخواست داریم که حداقل برای حمل آرد یارانه ای نوع یک و دو سیستم های حمل و نقل مناسب تعبیه شود تا آسیابانان در میان این همه مشکل و دغدغه، نگرانی تحویل آرد به مصرف کننده و نانوا را نداشته باشند و ارگان های نظارتی گزارش های میزان آرد ارسال شده به مصرف کنندگان را از این شرکت های حمل دریافت کنند. البته شایان ذکر است که این موضوع حمل آرد به ویژه در استان یزد اهمیت دارد چراکه حدود سه سال است که یک شرکت حمل و نقل با تجربه نامناسب به حمل آرد در این استان پرداخته است.
کمبود گندم داخلی و خارجی، کارخانجات آرد را با چالش کیفی مواجه کرده است
نعمت بخش، مدیرعامل کارخانه آرد روشن یزد با ذکر مطلب بالا در گفتگو با خبرنگار نگاشته بیان کرد: علاوه بر این در حال حاضر یکی دیگر از مشکلاتی که کارخانجات آرد استان یزد دارند، عدم وجود گندم های وارداتی است که ما را با مشکل کیفیت محصول نهایی مواجه کرده است.
وی در ادامه در خصوص مشکلات حوزه صنف و صنعت اظهار کرد: با توجه به اینکه موجودی گندم صنف و صنعت استان یزد کاهش پیدا کرده است لذا مجبور به تامین این نوع گندم از استان های دیگر هستیم که این امر هزینه های حمل ما را افزایش و رقابت در بخش صنف و صنعت را دشوار کرده است.
تا چند سال آتی کارخانجات آرد ایران مستهلک خواهند شد
وی در خصوص امکان سرمایه گذاری های جدید و نوسازی کارخانجات آرد گفت: همیشه نگران مستهلک شدن کارخانه های آرد ایران بودم چراکه اکثر کارخانه های مدرن کشور در اوایل دهه 90 و اواخر دهه 80 شمسی به روز شدند و پس از آن تحریم ها مانع از ورود ماشین آلات به کشور شدند به همین دلیل در سال های آتی شاهد مستهلک شدن اکثر کارخانه های آرد کشور خواهیم بود اما متاسفانه در شرایط فعلی کشور امکان نوسازی کارخانجات وجود ندارد به گونه ای که به دلیل افزایش قیمت دلار و تحریم ها لوازم یدکی وارداتی نیز به سختی می توان فراهم کرد و لوازم یدکی داخلی نیز به دلیل نوسانات قیمت به فروش نمی روند.
خبرنگار: فاطمه بغدادی