شماره 84غلاتگندم

حضور نان سحر در نمایشگاه IBA مونیخ با هدف گسترش بیشتر صادرات ماشین‌آلات به اتحادیه اروپا

به بهانه تولد ۵۲ سالگی نان سحر

نان سحر هم‌زمان با برگزاری سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی اگروفود، تولد 52 سالگی خود را جشن گرفت. نگاشته به همین بهانه پای صحبت‌های مهدی خان‌محمدی، بنیان‌گذار نان سحر نشسته است تا آنچه را که این مجموعه بزرگ را از دیگر تولیدکنندگان نان متمایز کرده است، به رشته تحریر درآورد

به گفته خان‌محمدی، نان سحر فعالیت خود را از دهه 50 آغاز کرده و به پشتوانه بیش از نیم‌قرن تجربه و دانش تخصصی، و با تلاش بی‌وقفه در چهار شرکت زیرمجموعه خود، موفق به گسترش فعالیت‌ها و ایجاد تنوع در محصولات  در حوزه نان‌های فراسودمند، بهبوددهنده‌ها، فرآورده‌های پودری، ماشین‌آلات و تجهیزات تخصصی صنعت نان و همچنین تربیت نیروی انسانی ماهر شده که در جهت بهبود فضای کسب‌وکار  تولید برای این صنعت، گام‌های مؤثری برداشته است .

باور قلبی ما در گروه صنعتی نان سحر به شعار «نان تنها یک واژه نیست، نان طعم زندگی است» همواره سرلوحه تمام امور در تمام این سال‌ها بوده و خواهد بود ، به همین جهت است که گروه نان سحر طی این سالها  تلاش خود را  نه فقط برای رشد خود ، بلکه برای ارتقا وبهبود کل صنعت نان کشورانجام داده است.

وی افزود: با توجه به عقب‌ ماندگی صنعت نان در کشور همیشه در تلاش بوده‌ایم که با توسعه فعالیت، کسب مهارت، نوآوری و یادگیری دانش جدید برای تحول در صنعت نان و به‌روزرسانی آن قدم برداریم.

وی با اشاره به حضور نان سحر در نمایشگاه ایبا مونیخ به عنوان بزرگترین رویداد صنعت نان دنیا برای اولین بار گفت: نان سحر بعد از صادرات به کشورهای مختلف و با هدف گسترش  صادرات ماشین‌آلات صنعت نان به اتحادیه اروپا در نمایشگاه ایبا 2023 حضور خواهد داشت . در حال حاضر، اکثر ماشین‌های مورد استفاده در نان سحر و تعداد زیادی از واحدهای صنفی و صنعتی  از تولیدات داخلی گروه سحر است و درصد کمی از ماشین‌آلات وارد می‌شود.

وی درباره آزادسازی صنعت آرد گفت: تمام فعالان صنعت خواستار آزادسازی کامل بودند؛ اما دولت تشخیص داد تا به این شکل عمل کند. خوشبختانه با آزادسازی آرد واحدهای صنعتی، رقابت در این صنعت افزایش یافته و این موضوع موجب ارتقای کیفیت نان و درنهایت برنده‌شدن مشتریان شده است. علاوه بر این، همچنین اجرای ناقص طرح آزادسازی تاکنون توانسته است بخشی از مشکلات صنعت نان را حل کند که می بایست با تشکیل کارگروه های تخصصی نسبت به تدوین استراتژی های بهینه با همکاری  دولت و بخش خصوصی  برای آینده صنعت آرد و نان کشور تصمیم گیری شود .

خان‌محمدی درباره طرح‌های توسعه‌ای نان سحر گفت: ما در مجموعه نان سحر درصددیم ظرفیت کارخانه ماشین‌سازی را چند برابر کنیم علاوه بر این در حال حاضر، نان سحر در بخش صادرات محصولات خود به اروپا فعال است؛ اما با توجه به مشکلات بازگشت ارز و انتقالات مالی این موضوع با چالش‌هایی روبه‌رو شده است. که با حضور پررنگتر در اتحادیه  اروپا این موارد نیز حل خواهند شد .

وی با اشاره به این‌که نان سحر در حال حاضر با تولید انواع بهبود دهنده های صنعت نان توانسته با آموزش نیروی انسانی ماهر برای این صنعت ، نسبت به ارتقا کیفیت محصولات آرد و نان در سراسر کشور کمک به سزایی به همکاران خود نموده است و همچنین نان سحر به واسطه توجه به برند و حفظ اعتبار خود، همواره در انتخاب نمایندگان فروش خود نهایت دقت می‌کند و در صورت کسب نمره قبولی، نمایندگی را به آنان واگذار می‌کند چرا که براین باور است نان به عنوان قوت غالب مردم اهمیتی بالاتر از منافع اقتصادی در بر خواهد داشت .

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا