بهرهبرداری از نخستین پایانه مکانیزه غلات ایران کاهش 50 درصدی زمان تخلیه کالاهای اساسی از کشتیها
همزمان با هفته دولت در مجتمع بندری امام خمینی (ره)
نخستین پایانه مکانیزه غلات کشور همزمان با هفته دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی با هدف تسریع در روند تخلیه و استانداردسازی فضای نگهداری در مجتمع بندری امام خمینی (ره) غلات به بهرهبرداری رسید.
ابوطالب گرایلو، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در سرمایهگذاری و احداث این پایانه مکانیزه گفت: با راهاندازی این پایانه مکانیزه، زمان تخلیه غلات از کشتیها ۵۰ درصد کاهش مییابد.
تاثیرات سرمایهگذاری بخش خصوصی در ایجاد ظرفیت نگهداری کالاهای اساسی
گرایلو افزود: مجتمع بندری امام خمینی (ره) بهعنوان بندر کانونی غلات و کالای اساسی کشور شناخته شده است و سالانه بهطور میانگین بیش از 15 میلیون تن انواع غلات و نهاده در این بندر تخلیه و بارگیری میشود
این عملکرد ناشی از سرمایهگذاری بخش خصوصی در ایجاد ظرفیتهای نگهداری کالا به میزان 4.2 میلیون تن بوده و قابلیت پشتیبانی از 30 میلیون تن انواع کالاهای اساسی را دارا است.
وی در ادامه تشریح کرد: در همین خصوص بنابر ضرورت بهرهگیری از استانداردهای جهانی تخلیه و بارگیری غلات در جهت افزایش بهرهوری عملیات، ارتقای بهداشت و سلامت کالا، کاهش زمان انتظار کشتیها، طراحی و ساخت پایانههای مکانیزه غلات از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در دستور کار قرار دارد که شهریورماه امسال شاهد افتتاح و بهرهبرداری از نخستین پروژه سرمایهگذاری سیلوی مکانیزه غلات بودیم که پایانه شماره 4 بندر امام خمینی (ره) شناخته میشود.
افزایش عملیات تخلیه در محتمع بندری امام خمینی(ره)
گرایلو تصریح کرد: با خرید و راهاندازی 5 دستگاه برج تخلیه غلات با توان تخلیه 600 تن در ساعت و سیلوی 150 هزار تنی نگهداری غلات، ظرفیت عملیات تخلیه در این مجتمع بندری بیش از 3 میلیون تن در سال افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از این پایانه مکانیزه، زمینه اشتغال پایدار 110 نفر فراهم خواهد شد.