آردتکنولوژی آردداخلیشماره 54غلاتگندممعرفی تکنولوژی

بهبوددهنده گوهر و کاهش نوسان های کیفی آرد و تنوع کیفیت محصولات آردی

مدیر فروش و بازرگانی، شرکت پگاه تجارت ایرانیان:

بهبوددهنده گوهر یکی از محصولات کیفی شرکت پگاه تجارت ایرانیان (گوهر) است. این شرکت در راستای فعالیت شرکت سرو که از سال 1375 در زمینه تولید انواع نان و شیرینی فعالیت دارد؛ از سال 1394 شروع به کار کرده است به گونه ای که تیم تخصصی گروه سرو با نام تجاری گوهر ضمن شناختی که از گندم و آرد ایران دارد پس از انجام تحقیقات گسترده و شناسایی نقاط قوت و ضعف آردهای تولیدی و شناسایی مشکلات مصرف کنندگان آرد، با هدف بهبود و تنوع کیفیت در محصولات آردی، موفق به تولید در زمینه انواع پودر بهبود دهنده برای تولید نان های باگت، فرانسوی، همبرگری، مکدونالد، تست، کروسان، روگن و بهبود دهنده برای کارخانجات آرد و نان های سنتی شده است. همچنین در زمینه تولید انواع پودرهای نیمه آماده کیک، بیسکوئیت، دونات، پیراشکی، پودرکرمفیل، بیکینگ پودر در وزن های مختلف موفقیت های چشمگیری کسب کرده است.

مهندس مهسا یاغچی، مدیر فروش و بازرگانی شرکت پگاه تجارت ایرانیان (گوهر) در گفتگو با خبرنگار نگاشته در خصوص ویژگی های منحصر بفرد محصولات و بهبوددهنده این شرکت بیان کرد: استفاده از مواد مرغوب در ترکیبات بهبود دهنده با در نظرگرفتن الزامات استاندارد ایران و جهان در مورد گندم و آرد، عارضه یابی و مشاوره جهت حل مشکل، ارائه خدمات پس از فروش، بروز رسانی اطلاعات و تولیدات، کادر علمی و باتجربه، دارا بودن واحد فعال R&D، اختصاصی نمودن تولید بهبود دهنده با توجه به شرایط تولید واحد تولیدکننده و کمک به بهبود و رفع عیوب تولید نان ، بسته بندی مرغوب سه لایه کاغذی مقاوم از جمله ویژگی های تولیدات گوهر است.

 

ارتقا فرمولاسیون، عامل اصلی تداوم تولید شرکت های بهبودهنده است

وی با اشاره به اینکه ارتقا فرمولاسیون بهبوددهنده بخش جدایی ناپذیر تداوم فعالیت یک شرکت تولید کننده بهبود دهنده است، گفت: از آنجاییکه کارخانجات آرد و تولید کنندگان نان همیشه با معضل عدم یکنواختی و کیفیت پایین ماده اولیه که در نهایت تاثیر بر محصول نهایی خواهد گذاشت، مواجه اند لذا باید هر لحظه هوشیار بود و با استفاده از بهبود دهنده های بومی شده و مختص ایران کیفیت را به حد مطلوب رساند که قطعا گوهر نیز از این قاعده مستثنی نیست. به همین منظور با استفاده از تیم متخصص با هدف حفظ کیفیت یکنواخت و عالی، فروش علمی و ایجاد احساس امنیت خرید به مشتری به فعالیت خود ادامه می دهد.

آیا بهبوددهنده های گوهر بر اساس فرمول هر کارخانه قابل تغییر است؟

 

یاغچی در پاسخ به این سوال که آیا بهبوددهنده های گوهر بر اساس فرمول هر کارخانه قابل تغییر است و یا خیر پاسخ داد: سال هاست که بزرگترین دغدغه کارخانجات آرد کشور، گندم ضعیف و غیر یکنواخت با تنوع بالاست. فرمول کلی بهبود دهنده گوهر مخصوص کارخانجات آرد است و مقدار مصرفی آن با توجه به شناختی که از گندم ها و تولیدات کارخانجات وجود دارد، تقریبا ثابت است اما با توجه به گوناگونی واریته و کیفیت ضعیف گندم های داخلی و آردهای تولیدی در زمینه نقایص آنزیمی و میزان ضعف شبکه گلوتنی، ماشین آلات و تجهیزات، نوع آرد تولیدی، تکنولوژی تولید، کنترل کیفیت و … که در کارخانجات مختلف متفاوت است، قابلیت تغییر دارد.

وی افزود: هدف از افزودن بهبوددهنده ها به آرد اصلاح شرایط کیفی با تقویت شبکه گلوتنی است که باعث بهبود کیفیت آردهای ضعیف می شود و در انتها تاثیر خود را در محصول نهایی می گذارد که شامل مقاومت خمير، جذب آب آرد، اصلاح عدد کيفي فارينوگراف، افزايش حجم مخصوص، بهبود بافت، رنگ، شکل، عطر و طعم نان و به طور کلي افزايش امتياز کلي در ارزيابي حسي و همچنين به تعويق انداختن بياتي می گردد.

سرکارخانم مهسا یاغچی، مدیر فروش و بازرگانی شرکت گوهر تصریح کرد: سال ها پیش تصمیم بر استاندارد سازی آرد از محل کارخانجات آرد گرفته شد و در این زمینه تحقیقات و تلاش های بسیاری شده است تا ضمن بهبود کیفیت و یکنواختی آرد تولیدی، مصرف کنندگان محترم نیز مشکلات کمتری را در تولید شاهد باشند که در همین راستا با مراجعه تیم متخصص گوهر به کارخانجات و افزودن مواد به آرد تولیدی با در نظر گرفتن تلورانس کیفی گندم مصرفی ضمن انجام آزمایشات رئولوژیکی و انجام پخت و گرفتن نتیجه مطلوب، مقدار و نحوه استفاده به صورت اختصاصی به آن کارخانه پیشنهاد می گردد.

 

راهکار مقابله کارخانجات آرد با نوسان کیفیت آرد

وی در پایان به راهکارهای موجود جهت مقابله کارخانجات با نوسان کیفیت آرد اشاره کرد و گفت: به روز رسانی خط تولید آرد مطابق تکنولوژی روز دنیا، استفاده از تکنولوژی اختلاط گندم جهت رسیدن به کیفیت یکنواخت تر، استفاده از بهبوددهنده مناسب و مفید با قابلیت ارائه خدمات پشتیبانی، دارا بودن آزمایشگاه تخصصی و واحد تحقیق و توسعه در کارخانجات، ایجاد آزمایشگاه پخت در کارخانجات آرد، دقت و توجه به بازار و دریافت بازخورد از مشتریان از جمله این موارد هستند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا