بخشش دیرکرد تسهیلات دراز مدت بنگاههای اقتصادی؛ ضامن جهش تولید کشور/ آخرین مصوبه قیمت گذاری آرد سهمیهای کشور مربوط به سال 1393 است در حالی که هزینههای جاری کارخانجات آرد از جمله هزینههای برق و گاز، دستمزد و بیمه کارگری و خرید گونی چند برابر شده است. از سوی دیگر با وجود ثبات دستمزد کارخانجات آرد و به طبع آن درآمد این واحدهای تولیدی، ادامه فعالیت برای آسیابانان با دشواری همراه است.
مطلب فوق بخشی از گفته های مهندس فرخ مشمول، مدیرعامل کارخانه آرد قزلدشت مهاباد با خبرنگار نگاشته است که در ادامه مصاحبه ایشان را می خوانید؛
بخشش دیرکرد تسهیلات دراز مدت بنگاههای اقتصادی؛ ضامن جهش تولید کشور
این فعال آسیابانی بخشش دیرکرد تسهیلات درازمدت بنگاههای اقتصادی را امری مهم در تحقق جهش تولید دانست و افزود: با توجه به نامگذاری سال 1399 به نام سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، صاحبان صنایع به عنوان یکی از کنشگران اقتصاد کشور خواستار بخشش دیرکرد تسهیلات دراز مدت هستند چراکه با تورم موجود و بی ثباتی بازار ارز، بخشی از سرمایهگذاری بنگاهها مورد تهدید قرار گرفته است
وی ادامه داد: چند برابر شدن قیمت آرد صنف و صنعت و ثابت ماندن قیمت آرد تافتون و لواش منجر به ایجاد دوگانگی و اختلاف قیمت فاحش در بازار شده است که این امر در نهایت منجر به ایجاد اخلال در نظم بازار آرد و نانوایی ها خواهد شد.
ظرفیت ذخیره سازی 30000 تن گندم در سیلو فلزی آرد قزلدشت
مدیرعامل آرد قزلدشت مهاباد با بیان اینکه این کارخانه در سال 1393 با سرمایهگذاری سهامداران جدید تمامی ماشینآلات و سیستم برق خود را به روزرسانی کرده است، گفت: با تجهیز آزمایشگاه به ابزارآلات کنترل کیفی مدرن، در صدد تولید انواع آردهای تخصصی هستیم و با تامین آرد مورد نیاز صنف و صنعت توانایی بارگیری و کیسه گیری 1600 گونی در ساعت را دارد. همچنین کارخانه آرد قزلدشت مهاباد ظرفیت ذخیره سازی 30000 تن گندم و 1200 تن آرد تولیدی رادر سیلو های فلزی خود داراست.
یادآور می شود، کارخانه آرد قزلدشت مهاباد در سال 1370 در زمینی به مساحت 4 هکتار تاسیس و در سال 1377 به بهره برداری رسید و فعالیت خود را با تولید انواع آرد تافتون و لواش، آرد ماکارونی، آرد ستاره و آرد نول آغاز کرد.