به دنبال تغییر مدیریت کارخانه آردداران، این شرکت وارد عرصه جدیدی از فعالیت خود با استراتژی نو شده است که در آینده ای نزدیک بیش از پیش شاهد نوآوری های آن خواهیم بود. در واقع تمرکز بر دو اصل تحقیق و توسعه و حضور پرسنل پژوهشگر از دیدگاه های جدید مدیریت این شرکت است که باعث شده واحد تولیدی آردداران با قدرتی بیش از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد.
در این راستا به گفتگو با دکتر پور زارع، مدیرعامل جدید شرکت آردداران که به تازگی وارد صنعت آردسازی شده است، پرداخته ایم. وی دارای دکترای مدیریت صنعتی و 20 سال سابقه و فعالیت مدیریتی در شرکت BASF آلمان است که کسب عنوان کارآفرین برتر و پژوهشگر برتر استان البرز را در کارنامه خود دارد. همچنین در راستای فعالیت های پژوهشی دارای چندین گواهینامه ثبت اختراع در زمینه های ماشین آلات میکسر و محصولات شیمیایی استراتژیک در بخش صنعت که به بهره برداری و تولید انبوه رسیده را دارد. در ادامه گفتگوی وی را می خوانید؛
دکتر پور زارع ابتدا به اصول و استانداردهای فعالیت خود در این صنعت اشاره کرد و گفت: بزرگترین سرمایه هر کمپانی کارمندان و نیروهای انسانی آن هستند چراکه اگر انگیزه کافی و لازم به آنها داده شود، وظیفه خود را به بهترین شکل ممکن انجام داده و عامل سودآوری به کارخانه می شوند. در واقع ابتدا ایمنی و سپس پرسنل دو اصل مهم در هر کاری هستند که می توانند زمینه موفقیت در صنعت را فراهم کنند.
خط مشی و اصول کاری جدید کارخانه آردداران چیست؟
وی با اشاره به اینکه فعالیت در صنعت آرد و کارخانه آردداران را با نگاهی جدید و تمرکز در بخش تحقیق و توسعه آغاز کرده است، گفت: در این راستا اقدام به بکارگیری تعدادی از پژوهشگران و دانشمندان کشور در کارخانه آردداران کرده ام که حضور آنها در بخش فنی کارخانه تاکنون آثاری همچون کاهش هزینه ها، بالا بردن ظرفیت تولید و عملکرد بهتر سیستم ها را به همراه داشته است.
مدیرعامل شرکت آردداران در ادامه افزود: علاوه بر بخش تحقیق و توسعه و به کارگیری از پژوهشگران متخصص در کارخانه، توجه به آموزش نیز از دیگر نکات مهمی است که می تواند صنعت را در مسیر رشد قرار دهد. در واقع تمام هزینه هایی که برای آموزش نیروها انجام شود به عنوان یک سرمایه گذاری برای شرکت محسوب می شود.
وی در پایان یادآور شد: همانطور که در کشورهای اروپایی تعداد بیشتر نیروی کار در بخش کنترل کیفی کارخانجات فعال هستند، باید توجه داشت که در کارخانجات ایران نیز نیروهای تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت را باید بیش از خط تولید کرد.