تکنولوژی سیلوداخلیشماره30گفتگوگفتگو با بخش خصوصی

چیلر Consergra و نمونه بردار TPLG

مدیر اجرایی شرکت آساسورن کاوان:

چیلر Consergra و نمونه بردار TPLG! شرکت آسا سورن کاوان از شرکت های جدید التاسیس در حوزه تکنولوژی آرد و سیلو است که در سال 96 با مدیریت آقای اخواص و سعید مهاجر که هر دو از فعالان با سابقه حوزه سیلوی کشور هستند، شروع به فعالیت نموده است. فروش، نصب و راه اندازی سیلو مهمترین حوزه فعالیت شرکت آساسورن کاوان است.

سعید مهاجر، مدیر اجرایی شرکت آساسورن در گفتگو با خبرنگار نگاشته گفت: شرکت آساسورن طی فعالیت کوتاه مدتی که داشته توانسته است نمایندگی برندهای متفاوت برتر اروپایی را به دست آورد و یک پکیج کامل از سیلو را در این شرکت گردآوری کند. وی به برخی از نمایندگی های این شرکت اشاره کرد و گفت: در تامین سیلو، بدنه و تجهیزات انتقال با یک شرکت آلمانی به نام Riela همکاری می کنیم که یکی از قدیمی ترین کمپانی های سازنده تجهیزات بوجاری و مکانیکال سورتینگ به نام اشنایدر ژاکه است که 150 سال قدمت دارد.

علاوه بر این با شرکت ODS که به عنوان تنها کمپانی در اروپا می تواند ظرفیت تخلیه مکانیکی از طریق جاروی کف سیلو را تا 700 تن در ساعت ارائه کند، همکاری داریم. البته در حوزه ارائه تکنولوژی تنها به بعد بازرگانی توجه نمی کنیم بلکه ارائه برترین تکنولوژی ها هدف اصلی ماست.

نسل جدیدی از هوادهی سیلوها با حفظ کیفیت غلات

مهاجر در ادامه به معرفی یکی از تجهیزات کمپانی Consergra پرداخت و بیان کرد: از آنجاییکه دانه گندم پس از برداشت نیز می تواند به عنوان یک ارگانیسم زنده، تمامی اعمال حیاتی ظاهری، مانند تنفس، متابولیسم و رشد را انجام دهد و در معرض تغییرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی قرار دارد لذا این موضوع نگهداری و ذخیره سازی گندم را به پروسه ای پیچیده و فعال تبدیل می کند. هدف از ذخیره سازی غلات حفظ کمیت و کیفیت آن است لذا ضروری است تا رطوبت، دما، آلودگی به آفات انباری و فعالیت درونی گندم به عنوان یک ساختار زنده، کنترل شود.

دستگاه چیلر (سیستم کولینگ) جانشین هوادهی می شود

کمپانی اسپانیایی Consergra امروزه به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان سیستم های تهویه غلات در دنیا شناخته شده است که نسل جدیدی از هوادهی سیلوها را تولید می کند و دستگاه چیلر (سیستم کولینگ) جانشین هوادهی می شود. در واقع هوادهی هوای بیرون را وارد سیلو می کند اما در چیلر، هوای خشک و سرد داخل سیلو می شود که باعث جلوگیری از بروز آفات، رطوبت داخلی غله، بهینه ماندن رطوبت خارجی، عدم چسبندگی و حفظ تازگی محصول می شود.

صرفه جویی در انرژی و هزینه ها با سیستم کولینگ چیلر

وی در خصوص صرفه جویی انرژی در این مدل دستگاه تصریح کرد: با توجه به ظرفیت پروژه، شرایط آب و هوایی، حداکثر دما، درصد رطوب، دستگاه چیلر به مشتریان ارائه می شود و نیازی به استفاده از چیلر برای هر سیلو نیست لذا مصرف انرژی کاهش می یابد. از طرف دیگر هنگامی که گندم به صورت سرد و با درجه پایین درسیلو نگهداری می شود، در نوع فلزی بین دو تا سه ماه و در نوع بتنی بین 5 تا 6 ماه نباید نگران روشن کردن چیلر بود به همین دلیل مصرف انرژی شما در بلند مدت بسیار کم می شود. این چیلرها دارای پی ال سی هستند و امکان برنامه ریزی برای زمان استارت و درجه دما را به شما می دهد.

چیلرهای کانسرگرا به صورت کامل اتومات و صنعتی هستند

وی با اشاره به اینکه چیلرهای کانسرگرا به صورت کامل اتومات و صنعتی هستند، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی کارخانه واقع در جنوب اروپا، ساخت و تست این دستگاه چیلر در دمای گرم و شرجی صورت می گیرد بنابراین کشورهایی که از لحاظ شرایط آب و هوایی به سمت مناطق گرمسیر متمایل هستند با خیالی آسوده تر از محصولات این شرکت استفاده می کنند. این شرکت  رزومه گسترده ای در مناطق مختلف مانند مصر، مراکش، آفریقا، سودان و کشورهای حوزه خلیج فارس دارد.

براساس نیاز و نوع مصرف، نمونه بردارهای مختلف TPLG در دسترس شماست

وی در خصوص دستگاه نمونه بردار غلات TPLG نیز به عنوان اولین سازنده نمونه بردار اروپا گفت: نمونه هایی از این دستگاه تاکنون برای شرکت های بزرگ تک ماکارون و زر ماکارون نصب شده است. TPLG یک کمپانی قدیمی فرانسوی و پرفروش ترین نمونه بردار اروپا است که چندین بار جایزه بهترین سازنده را دریافت کرده است و گستره وسیعی از نمونه بردارها را تولید می کند.

وی به مزایای نمونه بردار این کمپانی اشاره کرد و گفت: طراحی موتورهای الکتریکی جداگانه برای هر فصل، امکان تغییر سرعت و قدرت در هنگام نمونه برداری و امکان تعریف کامیون با ابعاد مختلف برای یک نمونه بردار، از جمله مزیت های این دستگاه است. همچنین هر نمونه برداری این دستگاه 6 ثانیه طول می کشد و با توجه به فاصله نمونه برداری تا آزمایشگاه اغلب حدود 10 تا 20 ثانیه هر نمونه برداری زمان می برد.

مهمترین وجه تمایز نمونه بردار با نمونه های مشابه در نحوه نمونه برداری است

مهمترین وجه تمایز این نمونه بردار با نمونه های مشابه در نحوه نمونه برداری است. به گونه ای که سایر نمونه بردارها ساکشن می کنند اما این نمونه بردار از دو روش مونوتیوپ و پارالل استفاده می کند. در روش مونوتیوپ از یک مجرای تغذیه برای مکش استفاده می شود که مشکل این روش درصد افت بالای آن است اما در سیستم پارالل، با ایجاد خلأ، به صورت یک ستون مستقیم از سطح تا کف کامیون نمونه برداری انجام می شود. در واقع براساس نیاز و مورد مصرفی این نمونه بردارها دارای انواع مختلفی هستند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا