شرکت انسی/ گروه صنایع غذایی انسی در سال ۱۳۵۱ هجری شمسی به عنوان اولین تولید کننده رشته اسپاگتی به صورت سنتی در قالب کارگاه تولیدی در محله یافت آباد فعالیت خود را آغاز کرد و با گذر زمان در راستای توسعه بازار و پیشرفت این صنعت توانست با خرید و نصب دستگاه های جدید، خود را با صنعت روز دنیا تطبیق دهد و سایر محصولات همچون رشته آش و پلویی، کنسروها، ژله، پودر کیک و غیره را به سبد محصولات خود اضافه کند.
شرکت انسی و واردات جدیدترین دستگاه های تولید اسپاگتی
دکتر سید یاسر میر احمدی، رییس هیات مدیره گروه صنایع غذایی انسی در جمع نمایندگان رسانه ها که به منظور بازدید از خط تولید فاز دوم این شرکت واقع در شهرک صنعتی صفادشت حضور یافته بودند، اظهار کرد: دستگاه های تولیدی صنایع غذایی انسی با دستگاه های مدرن اروپایی هیچ تفاوتی ندارد؛ چرا که از لحاظ خروجی و بازدهی از برترین ها است. در واقع شرکت صنایع غذایی انسی به جهت کیفیت و نوع طراحی جزو برندهای گرید یک است.
وی با اشاره به اینکه ایتالیا با 51 درصد تولید اسپاگتی دنیا، مهد تولید این محصول به حساب می آید، گفت: با این اوصاف شرکت انسی تاکنون موفق به صادرات محصولات خود به اروپا نیز شده است و از آنجاییکه در زمینه تولید رشته پلو از نظر کمی و کیفی لیدر بازار هستیم و برترین و بیشترین صادرکننده این محصول به خارج از کشور به حساب می آییم لذا به عنوان یک برند موفق در بازار داخل و خارج شناخته شده ایم.
رییس هیات مدیره شرکت صنایع غذایی انسی با بیان اینکه این مجموعه اولین رشته استاندارد در کشور را تولید کرده است، گفت: با توجه به اهمیت توسعه تولید، در حال خرید دو دستگاه تولید اسپاگتی مدل سال ۲۰۱۹ هستیم و با ورود این دستگاه به کشور شاهد تحولات عظیمی در تولید محصولات خواهیم بود.
شرکت انسی دارای 12 درصد سهم بازار رشته کشور است
وی عنوان کرد: شرکت انسی دارای 150 محصول در سبد کالایی خود بوده و تاکنون موفق به صادرات محصول به کشورهای عراق، افغانستان، حوزه خلیج فارس، کانادا، آمریکا، استرالیا و بخشی از اروپا شده است و در این راستا اقدام به تغییر و باکیفیت تر کردن نوع بسته بندی محصولات کرده است به گونه ای که پیشرو در آرد بسته بندی بدون هرگونه آفات هستیم. در حوزه توسعه بازار داخل نیز 12 درصد سهم بازار رشته (اسپاگتی، رشته آش و پلو) کشور را داریم.
میراحمدی افزود: از طریق سیستم crm موفق به رصد مشتری ها و حتی ارتباط گیری با آنها شده ایم و مشتری مداری جزو اولویت های این مجموعه است.
وی در ادامه در خصوص صادرات و مشکلات آن تصریح کرد: به دلیل نوسان های ارز و سیاست های صادراتی در ایران و عراق، با کاهش صادرات مواجه هستیم که امیدواریم در این زمینه دولت های هر دو کشور به رفع مشکلات بپردازند. در واقع صادرات در کشور قریب به 35 متولی دارد و این درحالی است که کشورهای توسعه یافته دارای یک متولی هستند لذا تعدد مجوزها و حتی تعارض آنها با یکدیگر در صنعت غذا و حجم صادرات بسیار تاثیرداشته است. از طرف دیگر تعهدات ارزی و پیمان سپاری ارزی نیز یک نوع خود تحریمی مجدد بود.
فله فروشی به کشورهای دیگر، امتیازی منفی برای صادرات محصول ایرانی
رییس هیات مدیره صنایع غذایی انسی فله فروشی را از دیگر معضلات حوزه صادرات عنوان کرد به این معنا که برخی افراد با صادرات محصولات بی کیفیت، وجهه محصولات ایرانی را در سایر کشورها بد جلوه داده اند لذا تقاضا محصولات ایرانی کاهش یافته و محصولات ترک جایگزین آن شده اند.
میراحمدی کیفیت پایین گندم برای استفاده در تولید محصولات صنایع غذایی و از طرفی توزیع ناعادلانه آن از سوی شرکت بازرگانی را از دیگر مشکلات حوزه فعالیت خود برشمرد و خواستار حمایت جدی دولت سیزدهم از تولیدکنندگان صنایع غذایی شد.
کمبود گندم و سیاست های صادراتی، 50 درصد صادرات را کاهش داد
وی در پایان با اعلام اینکه ارزش صادرات این شرکت بالغ بر ۷ میلیون یورو بوده است،گفت: عمده صادرات شرکت انسی مربوط به رشته بوده است اما تقریبا ۵۰ درصد نسبت به سال گدشته در حوزه صادرات کاهش داشتیم که دلیل آن کمبود گندم و آرد، سیاست های صادراتی، مشکلات ارزی و کیفیت پایین محصولات فله ای ایرانی صادر شده به سایر کشورها است.