آردشماره 51گفتگوگفتگو با مسئولین دولتگندم

ارزش افزوده/ سهم 11/6 درصدی ارزش افزوده صنایع غذایی و آشامیدنی در بخش صنعت کشور

ارزش افزوده/ سهم 11/6 درصدی ارزش افزوده صنایع غذایی و آشامیدنی در بخش صنعت کشور/ بر اساس اطلاعات سامانه هماهنگ مجوزهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال حاضر تعداد واحدهای ثبت شده در زمینه صنایع غذایی و آشامیدنی در کشور ۸۶۹۳ واحد صنعتی با سرمایه مجوز ثبت شده حدود ۳۹۵ هزار میلیارد ریال و اشتغال ثبت شده حدود ۳۶۱۸۲۷نفر می باشد که سهم ارزش افزوده صنایع غذایی و آشامیدنی از کل ارزش افزوده بخش صنعت حدود ۱۱/۶ درصد می باشد.

 

ارزش افزوده/ سهم 11/6 درصدی ارزش افزوده صنایع غذایی و آشامیدنی در بخش صنعت کشور

محسن صفدری، مدیرکل دفتر صنایع غیرفلزی وزارت صمت در گفتگو با خبرنگار نگاشته ضمن بیان مقدمه فوق در خصوص ظرفیت مازاد صنعت آرد کشور اظهار کرد: در حال حاضر صنعت آردسازی کشور دارای حدود ۲۲ میلیون تن ظرفیت اسمی نصب شده می‌باشد که میزان تولید آن حدود ۱۰ میلیون تن برآورد گردیده است.

کارگروه مشترک ورود موقت وزارت صمت؛ تسهیل‌گر توسعه صادرات آردی

وی در خصوص راهکار وزارت صمت برای بهره‌وری از ظرفیت بلا استفاده کارخانجات آرد گفت: در حال حاضر در بخش صنعت آرد و ماکارونی ظرفیت های مناسبی وجود دارد و عمده مواد اولیه (گندم) مورد نیاز واحدهای تولیدکننده آرد و ماکارونی از طریق تولیدات داخلی بخش کشاورزی تأمین می‌گردد. همچنین تمام سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی ها در خصوص موضوع تولید و تأمین گندم مورد نیاز کشور، در حیطه اختیارات وزارت جهاد کشاورزی می باشد. البته به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت اسمی موجود در زمینه آردسازی و توسعه صادرات موضوع ورود موقت گندم در قالب کارگروه مشترک ورود موقت وزارت صمت، گمرک ایران و وزارت جهاد کشاورزی بنا به درخواست واحدهای تولیدی بررسی و اتخاذ تصمیم می‌گردد.

اقدامات وزارت صمت برای تامین مواد اولیه صنایع غذایی

همچنین در حال حاضر برخی تولیدکنندگان صنایع غذایی دغدغه تأمین مواد اولیه وارداتی مورد نیاز برای واحد تولیدی خود را دارند که در این خصوص وزارت صمت هماهنگی لازم با بانک مرکزی و سایر مراجع ذیربط جهت اولویت قرار دادن مواد اولیه مورد نیاز تولید کالاهای اساسی و ضروری واحدهای تولیدی فعال را انجام داده و موضوع را به صورت مستمر پیگیری می‌کند. همچنین مشکلات واحدهای تولیدی با بانک ها و سایر مراجع ذیربط در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها و کارگروه ملی مربوطه بررسی و تصمیم لازم اتخاذ می گردد.

 

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا