داخلیسیلوشماره 24گفتگوگفتگوی ویژه

ترمینال مکانیزه غلات بندر امام خمینی با پیشرفت 40 درصدی

مدیر ناحیه خوزستان شرکت سهند

ترمینال مکانیزه غلات بندر امام خمینی با پیشرفت 40 درصدی ! ترمینال شماره 4 غلات بندر امام خمینی(ره) از جمله طرح های تحت سرمایه گذاری شرکت نظم آفرینان صنعت سهند بوده که مبلغ سرمایه گذاری آن حدود یکصد و پنجاه میلیارد تومان برآورد شده است.

تا کنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. مهندس مسلم مقدم مدیر ناحیه خوزستان شرکت نظم آفرینان صنعت سهند، درگفتگوی اختصاصی با نشریه نگاشته به بیان جزئیات سرمایه گذاری بزرگ این شرکت در حوزه تخلیه و بارگیری غلات پرداخته است. وی دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس مهندسی صنایع بوده و از سال 75 تاکنون در مجتمع بندری امام خمینی در زمینه تخلیه، بارگیری و انبارداری و سرمایه گذاری مرتبط با غلات به صورت ویژه فعالیت دارد.

ترمینال مکانیزه غلات بندر امام خمینی با پیشرفت 40 درصدی

مدیر ناحیه خوزستان شرکت نظم آفرینان صنعت سهند، با بیان اینکه فعالیت های این شرکت در مجتمع بندری امام خمینی (ره) به دو بخش عمده تقسیم می گردد، گفت: طرح ترمینال غلات شماره 4 شامل خرید تجهیزات استراتژیک تخلیه و بارگیری و احداث سیلوی ترانزیتی مکانیزه غلات و گالری انتقال از اسکله تا سایت در قالب قرارداد طرح سرمایه گذاری احداث ترمینال مکانیزه با سازمان بنادر منعقد شده است و هم اکنون در سال دوم طرح بوده و 40 درصد نیز پیشرفت فیزیکی داشته است.

اپراتوری بخش اعظم اسکله های مجتمع بندری امام خمینی نیز در قالب ترمینال شماره 3 با موضوع تخلیه و بارگیری کشتی های فله وغیرفله و بهره برداری از سیلوی 75 هزار تنی فعال می باشد که مبلغ سرمایه گذاری در این بخش نیز حدود بیست و پنج میلیارد تومان می باشد.

سیلوهای بتنی برای بنادر مناسب‌ترند

مدیر ناحیه خوزستان شرکت سهند در بخش دیگر گفتگو به نگاه ویژه شرکت نظم آفرینان صنعت سهند برای ساخت سیلو پرداخت و یادآور شد: شرکت نظم آفرینان صنعت سهند به عنوان مجموعه فعال در چرخه خدمات بندری در بخش انبارداری غلات استفاده از سیلوهای بتنی را در اولویت قرار داده است. انتخاب سیلوی بتنی دربنادر با نگاهی بلند مدت در سرمایه های ملی و همچنین پس از بررسی های علمی و کارشناسی اتخاذ شد و در نهایت به سیلوهای فلزی وارداتی ترجیح داده شد.

سایر مزایای سیلوهای بتنی شامل موارد ذیل می باشد؛

رعایت سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر معظم انقلاب
استفاده از نیروهای انسانی داخلی و اشتغال زایی مستقیم حدود 200 نفر
جلوگیری از خروج ارز
مقاوم در برابر رطوبت و متناسب با شرایط اقلیمی منطقه
عمر بالای سیلوهای بتنی نسبت به سایر سیلوها

بندر امام پتانسیل تبدیل شدن به بندر لجستیکی غلات با ترمینال مکانیزه را دارد

این فعال حوزه بنادر در بخش پایانی به اشتغال 550 نفر نیروی انسانی مستقیم در شرکت نظم آفرینان صنعت سهند در حوزه های ذکر شده اشاره کرد. آقای مقدم در این بخش به اهمیت بندر امام خمینی و پتانسیل این منطقه در حوزه غلات پرداخت و خاطر نشان کرد: با عنایت به موقعیت مناسب جغرافیایی مجتمع بندری امام خمینی (ره) و وجود زیرساخت های مناسب در مجموعه بندری و شهرستان و همچنین استان خوزستان با تعریف برنامه دقیق و شناخت فرصت ها از قبیل تقویت بخش صادرات و ترانزیت غلات می توان پتانسیل مضاعفی را برای بندر امام خمینی (ره) ایجاد نمود به نحوی که در برنامه کوتاه مدت در بخش تخلیه و بارگیری با خرید تجهیزات با ظرفیت بالا و همچنین نگهداری و بهینه سازی تجهیزات موجود می توان در جهت توسعه خدمات بندری اقدام نمود.

همچنین در بازه زمانی بلند مدت با مطالعات دقیق تر در خصوص احداث بندر لجستیکی غلات می توان بخش های دیگر زنجیره غلات را در این بندر فعال نمود و صرفاً به تخلیه، انبارداری و بارگیری اکتفا نکرد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا