آردتکنولوژی آردداخلیشماره 32غلاتگفتگوگندممعرفی تکنولوژی

شرکت رعدآسیاب خوشه گندم، اولین تولید کننده دستگاه میکروفیدر در ایران

مدیرعامل شرکت رعد آسیاب خوشه گندم

شرکت رعدآسیاب خوشه گندم از سال 78 به صورت غیر رسمی فعالیت خود را در زمینه ارائه خدمات مشاوره و تجهیزات در صنعت آرد آغاز کرده و در سال 82 نیز ثبت قانونی شده است.

این شرکت به عنوان اولین تولید کننده دستگاه میکروفیدر در کشور فعالیت دارد که تاکنون حدود 200 دستگاه در ایران و حدود 40 دستگاه میکروفیدر در خارج از کشور در زمینه های مختلف مانند آرد ذرت، آرد گندم و حتی افزودنی ها نصب کرده است.

از دیگر خدمات این شرکت کیسه پرکن اتوماتیک، نمزن اتوماتیک و توان طراحی و ساخت تمام ماشین آلات مورد نیاز کارخانجات آرد مانند بالابرها و مارپیچ‌ها به جز الک و والس است.

رعدی، مدیرعامل شرکت رعدآسیاب خوشه گندم که حدود 13 سال سابقه فعالیت در کارخانه آرد را پیش از این شرکت نیز داشته است، در گفتگو با خبرنگار نگاشته بیان کرد: یکی از مزایای تجهیزات و سیستم های این شرکت، افزایش دقت در پروسه تولید است به گونه ای که سیستم میکروفیدر اتوماتیک که به توزین آنلاین متصل می شود، در لحظه آرد را وزن و متناسب با همان نسبت آب به گندم اضافه می کند لذا این موضوع دقت کار را افزایش می دهد.

 دقت بالا، طراحی ساده و عدم نیاز به تعمیر و نگهداری از مزایای تجهیزات این شرکت است

وی افزود: از آنجاییکه سیستم تعمیر و نگهداری در صنعت ایران به ویژه صنعت آرد بسیار ضعیف است لذا این شرکت دستگاه ها را به گونه ای طراحی کرده است که حداقل نیاز را به تعمیر و نگهداری داشته باشد. به عنوان مثال سیستم توزین این شرکت نیازی به سیستم پنوماتیک ندارد که همین موضوع منجر به بی نیازی نسبت به جک که تعمیر و نگهداری می خواهد، می شود.

مزیت همکاری با رعدآسیاب

مدیرعامل شرکت رعدآسیاب خوشه گندم با اشاره به اینکه یکی دیگر از مزایای خدمات این شرکت کارکرد ساده دستگاه های آن است، گفت: هدف ما از این ساده سازی این بوده است که به هنگام عدم حضور مسئول فنی اگر کارخانه ای با مشکل مواجه شد، یک کارگر ساده نیز بتواند آن مشکل را رفع کند که این بزرگترین مزیت خدمات ماست که هیچ کارخانه ای را به خود وابسته نمی کنیم.

حذف اپراتور از قسمت کیسه پرکن برنامه آتی شرکت رعدآسیاب خوشه گندم

وی با بیان اینکه حذف اپراتور و جایگزین کردن ربات از بخش کیسه پرکن جزو برنامه های آتی شرکت رعد آسیاب خوشه گندم است، گفت: علاوه بر این به دلیل آشنایی با فرآیند تولید آرد و علاقه به آن به دنبال احداث یک کارخانه آرد نیز هستیم.

رعدی یادآورشد: از تمام کارخانجات می خواهیم که در راستای حمایت از تجهیزات داخلی و اشتغالزایی قدم بردارند و صنعتگران نیز با ساخت تجهیزاتی که توان آن را ندارند؛ تولیدات داخلی را زیر سوال نبرند و دقت و تهعد داشته باشند.

نیاز به سرمایه هنگفت و بی ثباتی قوانین، بزرگترین مشکل کارخانجات آرد

وی در پایان در خصوص مهمترین چالش های صنعت آرد گفت: نیاز به سرمایه هنگفت برای تامین گندم و آرد مناسب که به دلیل شرایط اقتصادی کنونی و درصدهای بالای بهره های بانکی کارخانجات آرد را با مشکل مواجه کرده است. علاوه بر این عدم ثبات قوانین و مصوبه های دولت نیز بسیار دغدغه ساز شده است که این منجر به بی فایده کردن برنامه های بلند مدت کارخانجات می شود.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا