86

معرفی تولیدات و قطعات جدید ساخت داخل شرکت مهندسی بازرگانی داکام در اولین حضور خود در نمایشگاه IBEX

شرکت مهندسی بازرگانی داکام؛ سازنده و عرضه‌کننده تجهیزات کارخانه‌های آرد، خوراک دام، طیور و آبزیان، مشاور، تأمین‌کننده تجهیزات آزمایشگاهی عمومی صنایع غذایی و تخصصی آرد و غلات است که تمام قطعات منفصله کارخانه‌های آرد را تولید می‌کند.

مهندس صمغ‌آبادی، مدیرعامل شرکت مهندسی بازرگانی داکام در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه ایبکس درباره دستاوردهای جدید شرکت داکام در این دوره از نمایشگاه گفت: شرکت داکام در یک سال اخیر با سرمایه‌گذاری یک‌میلیاردی بر روی تجهیزاتی همچون دریچه فلوبالانسر، دوراهی برای پنوماتیک، سه مدل رولیک سرمایه‌گذاری و اقدام به تولید کرده است. همچنین توری‌های کامبیناتور یکی دیگر از محصولات شرکت داکام‌صنعت است که طراحی و ساخت آن بر اساس استاندارد صورت گرفته است. این در حالی است که این توری‌های خاص پیش از این باید از خارج از کشور وارد می‌شد و در حال حاضر با سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته، 80 درصد فرآیند این توری‌های پوست‌گیر از سوی شرکت داکام‌صنعت در کشور انجام شده است.

تولید فرچه‌های والس مشابه نمونه خارجی در داکام صنعت

صمغ‌آبادی در ادامه با اشاره به تولید فرچه‌های والس از سوی شرکت مهندسی بازرگانی داکام گفت: تا سال‌های گذشته، فرچه‌های والس از طریق واردات می‌شد که خوشبختانه توانستیم با بومی‌سازی این محصول، آن را تولید کنیم که با رضایت صددرصدی مشتریان همراه بوده است.

همچنین تمام اتصالات تولیدی شرکت داکام‌صنعت در حد استاندارد است و این اتصالات بر اساس جوش آرگون نیست و با دستگاه CNC انجام می‌شود.

بمبو نیز فعالیت جدید ریخته‌گری شرکت داکام‌صنعت است. همچنین در بخش قطعات لاستیکی نیز با استفاده از مواد اولیه جالب و باکیفیت توانسته‌ایم توجه مشتریان را به خود جلب کنیم.

مشکلات نقدینگی تولیدکنندگان

صمغ‌آبادی در ادامه با گلایه از مشکلات نقدینگی تولیدکنندگان گفت: در حال حاضر، تولیدکنندگان کشور با مشکل نقدینگی و تأمین بودجه برای تولیدات خود مواجه هستند. تولیدکننده باید با چه پشتوانه‌ای نقدینگی خود را تأمین کند؟!

این در حالی است که دولت ترکیه، پشتیبان تولیدکنندگان خود بوده است و برای حمایت از آنان بابت صادرات تولیدکنندگان 18 درصد تخفیف قائل شده است؛ اما متأسفانه در ایران با وجود فرصت‌های اشتغال‌زایی از سوی تولیدکنندگان، دولت هیچ حمایتی انجام نمی‌دهد و تولیدکننده آن‌قدر هزینه دارد که به مخارج خود نمی‌رسد.

از سوی دیگر، قطعی مکرر برق در شهرک‌های صنعتی نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که به‌سختی کار تولیدکنندگان دامن زده است.

وی در پایان ضمن انتقاد از کم‌توجهی مسئولان به نمایشگاه گفت: متأسفانه در این دوره از نمایشگاه، مسئولان دولتی آن‌گونه که باید از نمایشگاه و بخش تجهیزات و ماشین‌آلات بازدید نکردند و از نزدیک در جریان مشکلات و چالش‌های بخش تولید قرار نگرفتند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا