آردتکنولوژی آردداخلیشماره65گندممعرفی تکنولوژی

طرح توسعه ای شرکت پرگاس با تولید و تامین مواد اولیه کاربردی برای بهبوددهنده ها گره خورده است

مدیرعامل شرکت پرگاس نوین آذرکیمیا؛

بهبوددهنده/ امنیت غذایی در ایران رابطه تنگاتنگی با گندم، نان و ضایعات آن دارد. بررسی های ایجاد شده نشان می‌دهد که نان و سایر فرآورده های آرد گندم عمده ترین گروه تامین کننده انرژی و پروتئین دریافتی روزانه است. مساله ضایعات نان از مسائل مهم این صنعت است و ازجمله عوامل تولید محصولات بی‌کیفیت آن، استفاده از آرد نامرغوب است. عوارض آرد نامرغوب به صورت فطیرشدگی، سوختگی، شوری، بیاتی زودرس، سفت و خشک شدگی برای مصرف کننده و کاهش درآمد، کاهش کشش پذیری خمیر، کاهش کیل دهی خمیر، دور ریز بیشتر و غیره برای نانوایان نمایان می شود و کاهش بهره وری به افزایش واردات و هدر رفت منابع اقتصادی منجر می شود.

مهندس میثم بقایی، مدیرعامل شرکت پرگاس نوین آذرکیمیا در گفت و گو با نشریه نگاشته در ادامه مطال فوق، بیان داشت: شرکت پرگاس نوین بر این امر متمرکز است که با اصلاح خط تولید و ارائه انواع بهبوددهنده ها بر پایه آنزیم در جهت اصلاح کیفیت آرد تولیدی کارخانجات آردسازی بپردازد و گیرو آن گامی در جهت بهبود کیفیت محصولات آردی بردارد. در این راستا با تحقیق و مطالعه بازار همچنین نیاز مصرف کننده شروع به تولید انواع بهبوددهنده های نان بر پایه آنزیم کرده است که با تکیه بر تخصص و توان این شرکت مراحل تست و تولید اولیه محصول با موفقیت انجام شده است و خوشبختانه بازخورد موثر آن از طرف مصرف کنندگان مشاهده شده است.

انوع محصولات تولیدی شرکت پرگاس

به گفته وی، این شرکت در حال حاضر نهایت توان و تمرکز خود را روی تولید انواع بهبوددهنده های نان ازجمله کروسان، همبرگر، نان های سنتی، تست روگن و بهبوددهنده آردهای ضعیف گذاشته است و امید است با تولید نسل جدید بهبوددهنده ها بر پایه آنزیم در عین کیفیت و سلامت محصول تلاش شود تا با احتساب قیمت تمام شده، محصول با قیمت مقرون به صرفه در اختیار مصرف کننده قرار گیرد و سهم مهمی از بازار بهبوددهنده را از آن خود کند.

بقایی در ارزیابی نسبت به بازار تولید بهبوددهنده در ایران، اظهار داشت: با توجه به واردات گندم خارجی، کارخانجات بیشتر میزان سفارش خود را برروی تضعیف کننده های آرد بنا نهاده است چراکه گندم خارجی در مقایسه با گندم های داخلی دارای گلوتن بیشتر است و نیازی به بهبوددهنده ندارد. در مجموع بازار بهبوددهنده آرد به نسبت سال های گذشته با افت مواجه بوده است.

موانع تولید بهبوددهنده در بازار ایران

وی در پاسخ به موانع تولید بهبوددهنده در بازار کنونی اقتصادی، خاطرنشان کرد: موانع تولید در صنعت نان و بهبوددهنده متعدد و گسترده است ازجمله آن می توان به عدم سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مصرف نان های صنعتی حجیم و نیمه حجیم، چالش های جدی در حوزه تامین مواد اولیه اصلی و ثانویه با کیفیت و قیمت متعادل، فشارها و محدودیت های اقتصادی، وجود تحریم ها در زمینه فعالیت در بازارهای خارجی و البته شیوع ویروس کرونا اشاره کرد که مجموع این عوامل سبب می شود تا تولیدکننده با موانع و پیامدهای جبران ناپذیر مواجه شود.

مدیرعامل شرکت پرگاس نوین آذرکیمیا در خصوص برنامه های توسعه ای آتی این شرکت، یادآور شد: شرکت پرگاس نوین ضمن تولید انواع پودر کیت های منحصر به فرد، بیکینگ پودر و بهبوددهنده های متنوع آرد و نان و همچنین راه اندازی و اصلاح خط تولید کارخانجات آرد و مشاوره های تخصصی به مجموعه های آرد و نان در سراسر ایران فعالیت می کند. همچنین این مجموعه در نظر دارد تا در آینده کاری خود، فعالیت را در تولید و تامین مواد اولیه کاربردی نظیر بهبوددهنده ها و فرآورده های پودری تخصصی در این صنعت متمرکز و گسترش دهد.

 

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا